قابل توجه پذيرفته‌شدگان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری اتباع غیر ایرانی ورودي بهمن ۱۴۰۰

اطلاعیه شماره ۳

دانشجویان پذیرفته شده نهایی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری اتباع غیر ایرانی، جهت ورود به سامانه دروس می توانند با شماره دانشجویی به عنوان شناسه کاربری و  گذرواژه به سامانه آموزش الکترونیکی به نشانی www.lms.sru.ac.ir  و مطابق اطلاعیه زیر اقدام نمایند.

جهت مشاهده فایل راهنما اینجا کلیک کیند.

*****************************

اطلاعیه شماره ۲

به اطلاع پذيرفته‌شدگان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری اتباع غیر ایرانی ورودي بهمن ۱۴۰۰ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجایی می رساند ، بعد از تحویل مدارک و اتمام پذیرش نهایی ، این دانشجویان می توانند با شماره دانشجویی به عنوان شناسه کاربری و با شماره گذرنامه (شامل حرف و عدد) یا شماره کارت آمایش به عنوان گذرواژه وارد سیستم گلستان به نشانی www.sru.ac.ir شوند.

********************************

اطلاعیه شماره ۱

پذيرفته‌شدگان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری

اتباع غیر ایرانی ورودي بهمن ۱۴۰۰

دانشگاه تربيت دبير شهيد رجایی

ضمن عرض تبريك به مناسبت ورود شما عزيزان به دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، زمان­بندي و نحوه ثبت نام و مدارک لازم برای پذیرش غیر حضوری به شرح زير اعلام مي­گردد، خواهشمند است با دقت كامل و رعايت زمان­بندي ذكر شده نسبت به انجام فرآیند تا آخرين مرحله اقدام نماييد.

جهت مشاهده اطلاعیه اینجا کلیک کنید