انتخاب دکتر رحیمی در هیات مرکزی انجمن علمی آسیب شناسی و حرکات اصلاحی

دکتر محمد رحیمی عضو هیات علمی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بعنوان عضو هیات مدیره مرکزی انجمن علمی آسیب شناسی و حرکات اصلاحی کشور انتخاب شد. روز سه شنبه ۵ بهمن ماه انتخابات انجمن علمی آسیب شناسی و حرکات اصلاحی برگزار گردید. دکتر نمازی زاده رئیس انجمن رفتار حرکتی از طرف کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان ناظر جلسه معرفی شد. در ابتدا جلسه دکتر علیزاده، رئیس انجمن آسیب شناسی و حرکات اصلاحی به اعضای شرکت کننده خیر مقدم گفته و مدیریت جلسه را به آقای دکتر دانشمندی، نایب رئیس انجمن آسیب شناسی و حرکات اصلاحی تقدیم نمودند. بعد از ارائه گزارش عملکرد دوره قبلی انجمن توسط دکتر هوانلو، انتخابات به صورت رسمی شروع شد و در پایان زمان رای گیری اعضای جدید هیئت مدیره مرکزی انجمن آسیب شناسی و حرکات اصلاحی کشور مشخص شدند و دکتر محمد رحیمی عضو هیات علمی دانشکده علوم ورزشی به عنوان عضو هیات مدیره مرکزی انجمن علمی آسیب شناسی و حرکات اصلاحی کشور انتخاب شد.