وزیر علوم به رئیس سازمان صدا و سیما پیشنهاد داد؛ تأسیس شبکه تلویزیونی «علم و فناوری»

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، در نامه دکتر منصور غلامی خطاب به دکتر علی‌عسگری آمده است؛ افزایش ضریب نفوذ آموزش عالی در ایران طی سال‌های گذشته، موضوع بررسی‌ها و تحلیل‌های گستردۀ جامعۀ بین‌المللی بوده است. از جمله تحصیل بالغ بر ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو و دانش‌آموختگی بیش از ۱۰ میلیون نفر در دانشگاه‌های کشور که عمدۀ آنان طی سال‌های اخیر انجام گرفته است.

وی همچنین با اشاره به قرار گرفتن ایران در رتبۀ نخست تولید علم در منطقه و جهان اسلام و ارتقای ایران به رتبۀ ۶۷ در حوزۀ نوآوری عنوان کرده است: تشکیل هزاران واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان (کوچک و بزرگ) که زمینۀ گسترش و نفوذ علم را در جامعۀ ایرانی فراهم آورده‌اند فقط بخش کوچکی از دستاوردهای آموزش عالی طی سال‌های گذشته محسوب می‌شود.

دکتر غلامی همچنین یادآور شده است: به منظور برنامه‌ریزی و همسو کردن تلاش خیل عظیم استادان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانش‌آموختگان دانشگاهی برای ترویج علم و فناوری که به ایجاد ظرفیت‌های علمی و فناوری، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی عظیم در کشور کمک می‌کنند تلاش‌های اندکی انجام شده است.

وزیر علوم تاکید کرده است: با توجه به اهمیت این موضوع در توسعه و پیشرفت علمی کشور و همچنین، تأکیدات مقام معظم رهبری در بیانیۀ گام دوم برای ارتقای جایگاه علم و فناوری، پیشنهاد می‌شود به منظور ایجاد تمرکز بر مؤلفه‌های ارزشمند جامعۀ علمی، شبکۀ مستقل تلویزیونی با عنوان «شبکۀ تلویزیونی علم و فناوری» با مدیریت و هدایت تعدادی از دانشمندان و فرهیختگان رتبۀ برتر کشور تشکیل شود و منظومه‌ای از فعالیت‌های حوزۀ علم و فناوری ملی و بین‌المللی که به گونه‌ای مستمر در آن گردآوری می‌شود در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد.

دکتر غلامی همچنین خاطرنشان اظهار داشته است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خود را متعهد می‌داند که از ظرفیت تخصصی کلیۀ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور برای حمایت و پشتیبانی از برنامه‌های این شبکۀ تلویزیونی حمایت کند.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی

 

کد خبر: ۱۴۰۰۰۳۱۰۰۲