با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛ سومین کنگره بین‌المللی جندی شاپور فردا برگزار می‌شود

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، محورهای اصلی این کنگره بین‌المللی شامل نقش دانشگاه باستانی جندی شاپور در ترویج و اشتراک‌گذاری علمی، تأثیر الگوی شهر دانشگاه جندی شاپور در بسترسازی توسعه پایدار فرهنگی – اجتماعی و تاریخ علم و ابعاد زبان شناختی و ترجمه می‌باشد.
سومین کنگره بین‌المللی جندی شاپور به صورت مجازی و به میزبانی دانشگاه صنعتی جندی شاپور، فردا در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز به کار خواهد کرد.
آئین افتتاحیه این کنگره بین‌المللی با پیام ریاست جمهوری و سخنرانی مجازی مدیر کل یونسکو و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس کنگره، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رؤسای برخی از دانشگاه‌های بزرگ کشور و جمعی از مهمانان داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.
گفتنی است در حاشیه برگزاری سومین کنگره بین‌المللی جندی شاپور، توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ۷ کتاب نیز رونمایی خواهد شد.

منبع اصلی

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی