انتخاب آقای میرسجاد هاشمی دانشجوی عضو کانون کارآفرینی در مسایقه ره نشان بنیاد ملی نخبگان ایران

ره نشان یکی از مسابقات مسئله محور طرح شهید بابابی ذیل بنیاد ملی نخبگان است که در ۵ حوزه آب و محیط زیست، انرژی، حمل و نقل، زیست فناوری و هوشمند سازی در حال برگزاری است.

ره‌نشان آب و محیط زیست یکی از پنج حوزه ذکر شده مسابقات ره نشان است که شرکت کنندگان می توانند با توجه به علاقه و تخصص خود، یکی از پروژه های این حوزه را انتخاب نموده و در مسابقه شرکت کنند.

شرکت کنندگان در مسابقه ره نشان، علاوه بر اینکه بر روی یک پروژه واقعی و صنعتی فعالیت خواهند کرد، می توانند در کارگاه های آموزشی عمومی و تخصصی پیرامون پروژه شرکت کرده، تیم مناسب خود برای انجام پروژه رو پیدا نموده و از راهبری تخصصی استفاده نمایند. در صورتیکه تیم برنده مسابقه بشوند نیز علاوه بر دریافت جایزه نقدی و امتیاز نخبگی از طرف بنیاد ملی نخبگان، امکان راه یافتن به شرکت تعریف کننده پروژه جهت همکاری را نیز خواهند داشت.

آقای میرسجاد هاشمی دانشجوی ورودی ۹۷ رشته عمران دانشگاه در مسابقه ره نشان بنیاد ملی نخبگان ایران توانستند در این بخش با پروژه طراحی و ساخت ربات نشت یاب در شبکه توزیع و لوله های انتقال آب مقام اول را کسب کنند.