به میزبانی دانشگاه خلیج فارس؛ سومین کنفرانس بین‌المللی دو سالانه نفت، گاز و پتروشیمی برگزار می‌شود

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه خلیج فارس، دکترعلی رنجبر عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس و دبیر اجرایی سومین کنفرانس بین المللی دو سالانه نفت، گاز و پتروشیمی گفت: با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا سومین دوره این کنفرانس به صورت مجازی برنامه ریزی و اجرا می شود.
وی در خصوص تعداد سخنرانان و نحوه اجرای این کنفرانس بین المللی نیز گفت: این دوره از کنفرانس، ۱۵ سخنران کلیدی از کشورهای اسکاتلند، اتریش، هند، قزاقستان، مالزی و عمان دارد که دستاوردهای علمی خود در حوزه های مهندسی نفت، مهندسی شیمی، پالایش نفت و گاز، پتروشیمی، انرژی و محیط زیست را به مخاطبان شرکت کننده در کنفرانس ارائه می‌دهند.
دکتر رنجبر اضافه کرد: در بخش فارسی کنفرانس هم، پانل تخصصی ازدیاد برداشت نفت از میدان های نفتی ایران با حضور مقامات وزارت نفت و دانشگاه های مجری طرح های مطالعات ازدیاد برداشت نفت، برگزار و دستاوردهای دانشگاه های مجری طرح های میدان محور ارائه و تحلیل خواهد شد. همچنین در این رویداد علمی، ۵ کارگاه آموزشی تخصصی در حوزه های بالادستی نفت و گاز، محیط زیست، شبیه سازی فرآیندهای شیمیایی، برنامه نویسی، محیط زیست و انرژی توسط متخصصان صنعتی و دانشگاهی کشورهای ایران، کانادا، قزاقستان و هند تشکیل خواهد شد.
دبیر اجرایی سومین کنفرانس بین المللی دو سالانه نفت، گاز و پتروشیمی با اشاره به همکاری های صورت گرفته برای اجرای این همایش بین المللی، بیان کرد: دانشگاه مطالعات نفت و انرژی هند (UPES) در برگزاری این رویداد بین المللی، همکار اصلی دانشگاه خلیج خلیج فارس می باشد. همچنین دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی اصفهان، انجمن مهندسی شیمی ایران، مرکز تحقیقات فناوری غشای پیشرفته مالزی، موسسه فناوری نفت راجیو گاندی هند، شرکت بازرسی فنی شاخه زیتون لیان و شرکت سازند کاوان فروزان حامیان معنوی این کنفرانس هستند.
در این راستا دکتر رضا آذین عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس و دبیر علمی سومین کنفرانس بین المللی دو سالانه نفت، گاز و پتروشیمی، نیز گفت: در این دوره از کنفرانس، بیش از ۱۸۰ مقاله علمی از کشورهای ایران، هند، عراق، فرانسه، غنا، رومانی، کانادا، اتریش، نیجریه، انگلیس، اسکاتلند، ژاپن، آلمان، مالزی و قزاقستان دریافت شده است. همچنین، بیش از ۸۰ عضو کمیته علمی کنفرانس شامل؛ متخصصان دانشگاهی و صنعتی از کشورهای ایران، هند، مالزی، انگلیس، اتریش، اسکاتلند، کانادا، امارات متحده عربی، قزاقستان، عمان، سنگاپور، قطر، ایالات متحده آمریکا، پاکستان، نروژ در داوری مقالات همکاری داشتند.
وی افزود: مقالات پذیرفته شده در کنفرانس بین المللی دوسالانه نفت، گاز و پتروشیمی، در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و نیز سیویلیکا نمایه داده خواهد شد.
گفتنی است برنامه کامل این رویداد در وبسایت کنفرانس به نشانی www.ogpc2020.pgu.ac.ir قابل مشاهده است.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی