نشست مجازی شورای مرکزی انجمن علمی مهراز به مناسبت هفته دانشجو

سه شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۹، جلسه ­ای با حضور اعضای انجمن علمی دانشجویی و ریاست دانشکده معماری و شهرسازی جناب دکتر ضرغامی، معاونت فنی-دانشجویی دکتر آزاد، استاد راهنمای انجمن دکتر نقره ­کار، مدیران محترم گروه معماری و گرافیک جناب دکتر هاشمی و سرکار خانم دکتر شاپوریان در فضای مجازی برگزار شد.

در این جلسه به بیان توصیه­ ها و نکات مفیدی جهت رشد و اعتلای هر چه بیشتر فعالیت­ های انجمن علمی دانشکده معماری و شهرسازی پرداخته شد.

در ادامه امیرحسین ایمانی دبیر سابق انجمن علمی و عضو شورای مرکزی انجمن، به شرح گزارش مبسوطی از فعالیت­ های پیشرو و نیز روند کاری انجمن در سال آینده پرداخت.

انجمن مهراز در آستانه رونمایی از شماره جدید نشریه چینه می­ باشد؛ در این جسله مشکلات انجمن در ایام دورکاری و فعالیت های مجازی به بحث گذاشته شد. جناب دکتر ضرغامی ریاست دانشکده ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت­ های انجمن، خواستار هر چه فعال شدن تشکلات علمی دانشجویی دانشکده شدند.