در گفتگو با رئیس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور صورت گرفت؛ مقایسه استفاده از پلتفرمهای فضای مجازی در ایران و کشورهای مختلف
رئیس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور ادامه داد: در آینده نزدیک نظام آموزشی جهان باید با کرونا کنار آید و به سمت مجازی شدن پیش رود. در چند ماه اخیر روشها و رویکردهای کشورها نسبت به تعطیلی مدارس متناسب با اقتضائات و شرایط آنها متفاوت بود؛ اما بهطورکلی همه کشورها با توجه به زمان اندک موجود و افزایش نگرانی بابت از دست رفتن زمان آموزش و آسیبپذیری فرآیند آموزش، بلافاصله آموزش مجازی را جایگزین آموزشهای حضوری کردند.
وی در خصوص چگونگی برقراری ارتباط در فضای مجازی گفت: واکنش برخی از کشورها آموزشهای تلویزیونی و طراحی پلتفرمهای متمرکز و ملی بود و برخی از کشورها بهصورت غیرمتمرکز عمل کردند بهطوریکه مدارس و مراکز آموزشی هرکدام با استفاده از پیامرسانها و شبکههای تعاملی، تدابیر خاص و ویژهای برای جلوگیری از توقف آموزش در مدرسه خود ارائه کردند.
رئیس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور در خصوص استفاده از فضای مجازی در ایران گفت:در کشورهایی مثل ایران پس از تثبیت بحران کرونا، شیوههای آموزش متمرکز مانند آموزشهای تلویزیونی و شبکه آموزشی شاد مورد استفاده قرار گرفت. در این دوره استفاده از پلتفرمهای محبوب و دارای قابلیت، اوج گرفت و مدارس و معلمان با استفاده از آنها آموزشها را هدایت کردند.
کریمی در پایان اذعان کرد: تقریباً در هیچ کجای دنیا آموزش متوقف نشد اما ارائه آموزشها هم کیفیت یکسانی نداشت و نوع و میزان پایش آن متغیر بود. تقریباً میشود گفت این زمان طلایی محبوبیت پیامرسانها و پلتفرمها بود که پیشبینی میشود بعدها نیز بهطور منظم از آنها استفاده شود.
-
دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه شهید رجایی
کد خبر:۹۹۰۳۲۲۰۶