معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد:

.

با عرض سلام و تبريك سال نو، بدين وسيله ضمن ابراز مراتب عميق همدردی با هموطنان عزيز مناطق سيل زده در استان های مختلف كشور و بی خانمانی جمع كثيری از هم ميهنان عزيز و بروز مشكلات و مضيقه های فراوان، از همكاران محترمی كه تمايل دارند در امر خداپسندانه و بشر دوستانه كمك به هموطنان عزيز سيل زده مشاركت نمايند، خواهشمند است كمك های نقدی و غير نقدی خود را به يكی از محل های ذيل اهداء فرمايند:

۱٫ دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی
۲٫ طبقه زير زمين ساختمان اداری
۳٫ پايگاه های دانشجويی در سطح دانشگاه ( كانون هلال احمر و كانون خيريه)

اقلام مورد نياز: پتو – وسايل بهداشتي ( انواع پوشك و پد – دستمال كاغذی- مسواك و خمير دندان – مواد شوينده –صابون- شامپو -دستكش و…) -مواد خوراكي كنسرو شده با تاريخ مناسب – انواع حبوبات – برنج- روغن – قند و شكر و خرما و عسل- آب معدنی- آب ميوه – انواع البسه نو و تميز بسته بندی شده – ملحفه نو- وسايل آشپزخانه نو – كفش و دمپايی نو

ضمنا همكاران محترمی كه تمايل دارند به صورت كسر از حقوق، مبالغی را اهدا نمايند می توانند با مراجعه به سايت دانشگاه، قسمت سامانه رفاهی، گزينه كمك به هم و طنان سيل زده را انتخاب و اقدام نمايند.

اجركم عندالله
معاونت فرهنگی و اجتماعی