روابط عمومی دانشگاه خبر داد
حضور محصولات نانوالکترونیک از دانشگاه شهید رجائی در نهمین جشنواره فناوری نانو
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آزمایشگاه نانوالکترونیک دانشکده مهندسی برق موفق به حضور در بخش طرح های نوآورانه (نانومچ) در نهمین جشنواره و نمایشگاه محصولات نانو در مهرماه ۹۵ شد. برنامه نانومچ هر ساله از تمامی پژوهشگران حوزه نانو که موفق به ساخت یک نمونه اولیه (prototype) از محصول خود شده اند، برای شرکت در رقابتی به منظور تجاری سازی، دعوت به عمل می آورد. در سال اخیر از بین ۱۸۰ طرح فرستاده شده به ستاد ویژه فناوری های نانو- کارگروه تجاری سازی، ۱۴ طرح پس از چندین مرحله داوری انتخاب شدند. معیار انتخاب داشتن نانومقیاس (استاندارد نانو)، نوآوری، بهبود در خواص و مشخصات، نیاز کشور و همچنین قابلیت تجاری سازی بوده است.
همزمان با برپایی نهمین جشنواره فناوری نانو ایران بخش طرح های نوآورانه (نانو مچ) با ارائه ۱۴ طرح برتر میزبان علاقه مندان و سرمایه گذاران بود. در این غرفه از طرح های نوآورانه ای که در طول سال تحت داوری و بررسی دقیق قرار گرفته اند، با هدف تجاری سازی و جلب سرمایه گذار رونمایی شد. ۱۴ طرح برگزیده در حوزه های مختلف نظیر بهداشت، پزشکی، الکترونیک، نساجی، مواد و انرژی بودند که از این میان طرح ارائه شده توسط خانم دکتر مینا امیرمزلقانی(عضو هيأت علمي دانشكده مهندسي برق) با عنوان “سلول خورشیدی و آشکار ساز مادون قرمز (آشکارساز دود) بر پایه گرافین”، در حوزه الکترونیک در این غرفه به نمایش درآمد. سلول خورشیدی و آشکارساز دود ارائه شده در این طرح، نمونه های کاملا بومی هستنند که آماده ورود به بازار میباشند.
طرح های انتخاب شده به منظور تجاری سازی در چهار حوزه ۱- حمایت خدماتی ۲- حمایت تسهیلاتی ۳- حمایت آموزشی و حمایت مشاوره ای تحت حمایت ستاد ویژه فناوری های نانو قرار می گیرند.
لازم به ذکر است که طرح های ارائه شده توسط خانم دکتر امیرمزلقانی، در نمایشگاه دستاوردهای نانو که در بیت مقام معظم رهبری برگزار شد، نیز ارائه شده و مورد حمایت برای تولید انبوه قرار گرفته است.