بررسی ظرفیت‌های قانون جهش تولید دانش‌بنیان در تعاملات میان دانشگاه و صنعت

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، این مرکز میزبان نشست تخصصی “بررسی ظرفیت‌های قانون جهش تولید دانش‌بنیان در تعاملات میان دانشگاه و صنعت” با حضور مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، مدیرکل امور مالیاتی استان و جمعی مدیران واحدهای صنعتی بود.

محمدسعید سیف مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این جلسه به تشریح ظرفیت‌های ماده ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان پرداخت و بر اهمیت تعامل سازنده میان دانشگاه و صنعت تأکید کرد.

وی کسر هزینه‌های تحقیق و توسعه از مالیات‌های آینده صنایع را از جمله مزایای مالیاتی قانون جهش تولید بنیان دانست و به همکاری صنعت و دانشگاه در این زمینه اشاره کرد.

سیف به بیش از ۱۲۶ پروژه تحقیقاتی در چارچوب ماده۱۳ در کشور اشاره و ابراز امیدواری که  مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا با همکاری صنایع منطقه پروژه‌های بیشتری در این زمینه تعریف و اجرا نماید.

در ادامه این نشست موسوی صانع، مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین، به تشریح مواد مختلف قانون مالیات‌های مستقیم مرتبط با تحقیق و توسعه پرداخت.

مدیرکل امور مالیاتی استان با اشاره به ضوابط موجود در این قانون شیوه‌ها و روش‌های استفاده از این ظرفیت قانون مالیاتی را تشریح کرد.

در ابتدای این نشست قربانی رئیس مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا ضمن اشاره به اهمیت قانون جهش تولید دانش بنیان،‌ به معرفی ظرفیت‌های موجود در مرکز و همچنین برنامه‌های آتی مرکز جهت راه‌اندازی مراکز توسعه پژوهش‌های کاربردی و نوآوری پرداخت.

منبع اصلی خبر

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر : ۰۳۰۱۰۱۹۰۳