برگزاری بیست و یکمین نشست اتحادیه انجمن های علمی مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه های کشور در دانشگاه فردوسی مشهد

به نقل از دانشکده مهندسی مواد و علوم میان رشته ای :

بیست و یکمین نشست اتحادیه انجمن های علمی مهندسی مواد و متالوژوی دانشگاه های کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ ۳ و ۴ آبان برگزار گردید.

آقای سجاد مقدم به عنوان دبیر انجمن علمی مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در این مجمع حضور داشتند.

در ادامه مراسم افتتاحیه نشستی صمیمانه بین دبیران در تاریخ ۲ آبان با حضور مهندس میلاد شادی جز اعضایی ادوار گذشته اتحادیه مهندسی مواد ومتالورژی (دبیر دوره شانزدهم و هفدهم اتحادی ، نماینده اسبق دانشگاه علم وصنعت) در سالن کنفرانس دانشکده مهندسی، برگزار گردید.

و در روز دوم مجمع، ۳ آبان اساسنامه اتحادیه بازنگری مورد بازنگری قرار گرفت و و اعلام کاندیداتوری حاضرین جهت برگزیده شدن به عنوان اعضا و دبیر شورای مرگزی اتحادیه مهندسی مواد و متالوژی برگزار گردید که نتایج انتخابات به شرح ذیل می باشد.

دبیر اتحادیه : هستی غفاری مقدم     دانشگاه فردوستی مشهد

اعضا شورای مرکزی:

محدثه صفری کیا    دانشگاه سمنان

سید نادر قاسمی   دانشگاه ملی شهید مهاجر اصفهان

امیر حسین آقا میبد  دانشگاه میبد

سجاد مقدم وحید   دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

بارس :

مهدی مرادی    دانشگاه صنعتی اصفهان

اعضا علی البدل :

محمد حاج میری    دانشگاه زنجان

علی  رضایی     دانشگاه مالک اشتر

دانشکده مهندس مواد و علوم میان رشته ای ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه انجمن علمی های دانشگاه، انتخاب آقای سجاد مقدم وحید را  به عنوان اعضا اتحادیه مرکزی مهندسی مواد و متالورژی دانشگاهی کشور تبریک عرض می نماید.