استقبال چشمگیر از برگزاری اولین اردوی “روایت پیشرفت” استان تهران

اولین اردوی “روایت پیشرفت” استان تهران با حضور «مجتبی تاجیک» مدیرکل دفتر طرح های ملی و فراگیر جوانان وزارت ورزش و جوانان، مهرماه در نمایشگاه بین المللی وزارت دفاع برگزار شد.

«سید روح اله طوسی» معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان تهران، «صالح پور» رئیس دانشکده تربیت دبیر شهید رجایی و «حبیب الله مجتهد سرابی» مسئول دفتر طرح های ملی و فراگیر جوانان استان تهران نیز در این برنامه حضور داشتند.
اردوی روایت پیشرفت با هدف افزایش روحیه خودباوری و تقویت هویت ایرانی اسلامی و تبیین و بیان دستاوردهای علمی و صنعتی انقلاب اسلامی ایران در عرصه‌های گوناگون وافزایش امید و اعتماد به نسل جوان با مشارکت معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با استقبال چشمگیر دانشجویان و پرچمداران استان تهران پیگیری شد.