برگزاری مسابقه کتابخوانی با عنوان “تبیین منطق مقاومت” توسط ستاد شاهد و کانون علمی و فرهنگی ایثار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

🇮🇷 ستاد شاهد و کانون علمی و فرهنگی ایثار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار می کند:

📖 ستاد شاهد و کانون علمی و فرهنگی ایثار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در نظر دارد مسابقه کتابخوانی با عنوان “تبیین منطق مقاومت” برگزار نماید.

📚 منبع مسابقه تبیین منطق مقاومت، فایل پی دی اف ارسال شده در کانالِ ستاد شاهد و کانون علمی و فرهنگی ایثار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تحت عنوان “تبیین منطق مقاومت” است.

⁉️ سوالات مسابقه در روز پنجشنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ در کانالِ ستاد شاهد و کانون علمی و فرهنگی ایثار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در پیام رسان ایتا ارسال خواهد شد.
مهلت پاسخگویی به سوالات ۹۰ دقیقه است.

🗓 تاریخ برگزاری مسابقه: روز پنجشنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۳
🕖 زمان برگزاری مسابقه: ساعت ۱۵:۰۰
تعداد سوالات: ۱۰ سوال تستی
مهلت پاسخگویی به سوالات: ۹۰ دقیقه
📚 منبع مسابقه: فایل پی دی اف “تببین منطق مقاومت” در کانال ستاد شاهد و کانون علمی و فرهنگی ایثار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در پیام رسان ایتا است.

📩 پاسخ ها به آیدی زیر در پیام رسان ایتا ارسال گردد و تا ساعت ۱۶:۳۰ پاسخ ها پذیرفته و ثبت خواهد شد.

Kiiimiiia_79_80@

توجه:
پیام های مربوط به پاسخ های ارسالی در صورت ویرایش نمودن پیام پذیرفته و ثبت نخواهد شد.

🎁 به نفرات برتر مسابقه هدایایی اهدا خواهد شد.

🇮🇷 کانال ستاد شاهد و کانون علمی و فرهنگی ایثارگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در پیام رسان ایتا:
🆔 https://eitaa.com/sru_shahed