سخنرانی شهردار تهران به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه در ویژه برنامه گرامیداشت سالروز حماسه مردم شجاع فلسطین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، علیرضا زاکانی شهردار تهران روز سه شنبه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۳ به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه در محل سالن شهید طهرانی مقدم حضور پیدا کرد و در ویژه برنامه گرامیداشت سالروز حماسه مردم شجاع فلسطین در جمع دانشجویان دانشگاه سخنرانی کرد.

شهردار تهران در این سخنرانی با بیان تاریخچه ای از حق خواهی و استکبارستیزی در خاورمیانه پرداخت و دلایل شگفت آور بودن موفقیت های طوفان الاقصی را تبیین کرد. بخش پایانی این ویژه برنامه نیز به پرسش و پاسخ اختصاص داشت که وی در پاسخ به سوالی راجع به سخنان رئیس جمهور محترم دکتر مسعود پزشکیان در نیویورک اظهار داشت: منظور رئیس جمهور محترم این بود که آمریکایی ها عناصر آپارتاید و فاشیستی هستند که غیر از خودشان را انسان نمیشناسند. سخن رئیس جمهور محترم را اگر از این جهت نگاه کنیم، اتفاقا تحقیر ما نیست بلکه بیانی آشکار برای نشان دادن ذات طرف مقابل است.