برگزاری انتخابات دبیر مجمع علمی دانشگاه در روز ۱۴مهر ماه در سالن علامه حسن زاده آملی

دفتر مرکزی انجمن های علمی – دانشجویی دانشگاه خبر داد :

انتخابات دبیر مجمع علمی دانشگاه در روز ۱۴مهر ماه در سالن علامه حسن زاده آملی با حضور دبیران انجمن های علمی برگزار شد.

در این مراسم علی جانی دبیراسبق مجمع علمی به بیان گزارشی کوتاه از فعالیت های مهم برگزار شده دردوره قبل اشاره کرد.

سپس جناب آقای فریدونی رئیس اداره مطالعات و برنامه ریزی امور اجتماعی به بیان اهمیت و جایگاه انجمن ها پرداختند و از زحمات دبیران دوره ی پیش تشکر نمودند.

دکتر بهارلو مدیر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات دبیران انجمن های علمی و دبیر کل اسبق انجمن ها با تاکید بر حمایت از ظرفیت انجمن های علمی بر لزوم فعالیت آنان در راستای سیاست های علمی دانشگاه تاکید کردند.

همچنین سرکار خانم دکتر محمدی مسئول و رابط سامانه فرنما معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به اهمیت ثبت فعالیت ها در سامانه فرنما پرداختند و همچنین آموزش کوتاهی از سامانه را در اختیار دبیران قرار دادند .

جناب آقای دکتر ریحانی نیز در باب سامانه جدید نگارستان معاونت فرهنگی و اجتماعی و نیز لحاظ نمودن اعتبارات بیشتر برای توانمندسازی انجمن های علمی دانشجویی، صحبت های کوتاهی داشتند .

در پایان پس از توضیح برنامه نامزد های دبیر مجمع انجمن های علمی – دانشجویی ، جناب آقای پارسا حسینیان دبیر انجمن علمی فیزیک با کسب اکثریت آرا به عنوان دبیر مجمع علمی دانشگاه انتخاب شدند.

دفتر مرکزی انجمن های علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

@AnjomanMarkazi_Srttu