سومین جلسه شورای فناوری اطلاعات تشکیل شد

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از آقای مهندس عزیزی، مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه، سومین جلسه شورای فناوری اطلاعات، با محوریت لزوم و راه کارهای راه اندازی و خرید سامانه ها برای احقاق شعار دولت الکترونیک در محل سالن جلسات معاونت برگزار شد. یکی از سامانه ها، که به پیشنهاد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه معرفی شده است سامانه جامع فرهنگی اجتماعی نگارستان می باشد.
در این جلسه که روز شنبه، هفتم مهرماه ۱۴۰۳ برگزار شد آقایان دکتر قربانی، دکتر ریحانی، دکتر حوری، دکتر بساق‌زاده، دکتر بهارلو، مهندس ابوالقاسمی و مهندس عزیزی حضور داشتند.
همچنین آقای دکتر قربانی افزودند، به زودی به پیشنهاد رئیس محترم دانشگاه قرار است کمیته ای ذیل این شورا، برای سیاست گذاری برنامه های آتی دانشگاه در حوزه آی تی و درآمدزایی با استفاده از امکانات موجود در دیتا سنتر دانشگاه تشکیل شود.

معاونت پژوهش و فناوری
کد خبر ۰۳۰۷۰۱۵۰۱