به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ثبتنام حضوری از پذیرفته شدگان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ورودی مهر ۱۴۰۳ دانشگاه مطابق برنامه زمانبندی شده از روز یکشنبه ۱ مهر ماه لغایت یکشنبه ۸ مهر ماه انجام می پذیرد.

دکتر وهاب نکوکار مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن اعلام این خبر اذعان داشت پس از انجام مراحل غیرحضوری و بارگذاری مدارک ثبت نامی، کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد و دکتری ورودی مهر ۱۴۰۳ لازم است طبق برنامه زمان بندی اعلام شده در محل دانشگاه حاضر و مراحل ثبت نام حضوری را تکمیل نمایند.

لازم به ذکر است دکتر علی پورکمالی رئیس دانشگاه به همراه جمعی از معاونان دانشگاه نیز در روز چهارشنبه ۴ مهرماه از مراحل ثبت نام حضوری دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری ورودی سال ۱۴۰۳ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بازدید به عمل آوردند.