بررسی مطالبات و نیازهای معاونت پژوهش و فناوری در نشست ویژه با معاون اداری و مالی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از دکتر یکرنگ‌نیا، روز چهارشنبه، ۳۱ مردادماه ۱۴۰۳، نشستی با حضور آقای دکتر نبی‌الله احمدی، سرپرست محترم معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع؛ آقای دکتر قربانی، معاون محترم پژوهش و فناوری به همراه مدیران محترم این حوزه برگزار گردید. هدف از برگزاری این جلسه بررسی مطالبات و نیازهای واحد معاونت پژوهش و فناوری بود.

در این نشست، مدیران واحدهای حوزه معاونت پژوهش و فناوری، شامل مدیر امور پژوهشی، مدیر فناوری اطلاعات، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، مدیر اداره انتشارات، مدیر کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و مدیر پژوهشکده هوش مصنوعی و علوم شناختی، هریک به ارائه خواسته‌ها و نیازها در واحد خود پرداختند. لازم به ذکر است این مطالبات به منظور بهبود و تجهیز مراکز و ارتقاء کیفیت خدمات‌رسانی واحدها مطرح گردید.

معاونت پژوهش و فناوری
کدخبر ۰۳۰۶۰۷۰۱