نشست صمیمی ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر پورکمالی با ریاست و اعضای هیئت علمی دانشکده علوم انسانی

در این جلسه که در روز چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ در محل سالن کنفرانس دانشکده علوم انسانی برگزار گردید. ابتدا جناب آقای دکتر طهماسبی پور ریاست محترم دانشکده علوم انسانی ضمن خوش آمدگویی و خیر مقدم ، گزارشی از عملکرد این دانشکده در سال ۱۴۰۲ بیان فرمودند، در این گزارش  توضیحاتی در خصوص تعداد اعضای هیئت علمی ، اساتید مدعو ، حق التدریس ها ، حجم بالای کلاس های آموزشی و نقش مهم ارائه دروس عمومی و صلاحیت های معلمی در دانشکده ذکر کردند. سپس جناب آقای دکتر نجاتی نکاتی در خصوص ماموریت ها و وظایف محوله وزارت آموزش و پرورش به دانشکده توضیحاتی دادند و بعد از ایشان نوبت به جناب آقای دکتر جراره رسید تا به بیان نقش مهم پژوهشی دانشکده و کسب رتبه دوم پژوهشی در دانشگاه و معرفی سرآمدان پژوهشی و اندیشمدان یک درصد برتر حوزه علوم انسانی بپردازد. و در ادامه ریاست محترم دانشگاه فرصتی را در اختیار مدیران محترم گروه و اعضای هئیت علمی دانشکده قرار دادند که مطالب خود را بیان کنند.

بعد از اتمام صحبت ها جناب آقای دکتر پورکمالی ضمن پاسخ گویی به سوالات مطروحه گزارشی از وضیعت فرایندافزایش بودجه دانشگاه در سال های اخیر و چگونگی تخصیص پیدا کردن آنها به دانشکده های مختلف از جمله دانشکده علوم انسانی و همچنین پیشنهاداتی در رابطه با چگونگی افزایش همکاری این دانشکده با وزارت آموزش و پرورش بیان فرمودند.