سی و سومین نمایشگاه بین المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان و هفته دیزاین تهران

معاونت فرهنگی و اجتماعی خبر داد؛

حضور پرشور نمایندگان دانشگاه در سی و سومین نمایشگاه بین المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان و هفته دیزاین تهران

برای اولین بار کارگروه صنعت و دانشگاه به همت اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران و با همکاری مراکز تحقیقاتی همچون دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، دانشگاه تهران، انجمن علمی و کاربردی صنعت مبلمان ایران، انجمن چوب و کاغذ و مرکز تحقیقات البرز با هدف به روزرسانی رشته های آموزشی و تربیت کادر حرفه ای متناسب با نیازهای صنعت چوب و مبلمان ایران در این نمایشگاه حضور داشته اند.

در طی این نمایشگاه پنل های تخصصی با حضور اعضای کارگروه صنعت و دانشگاه و مسئولان اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان در موضوعات مختلف از جمله؛ طراحی، دیراین، صادرات و … برگزار شد.

سرکار خانم دکتر طلایی مدیر گروه محترم صنایع چوب و آقایان شرافتی، اسعدی چوبه و میرقادری به نمایندگی از دانشجویان در این نمایشگاه حضور داشتند.

این نمایشگاه در تاریخ ۹ تا ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی میلاد تهران برگزار شد.