رونمایی از سامانه امور مالی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

به گزارش معاونت پژوهشی دانشگاه تربيت دبیر شهید رجایی و به نقل از آقای دکتر علیرضا بساق زاده مدیر امور پژوهشی دانشگاه، سامانه امور مالی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه رونمایی گردید.

این سامانه به منظور شفاف سازی پرداختهای مالی انجام شده در این معاونت و اطلاع رسانی سریع و آسان به اساتید طراحی شده است. اساتید جهت استفاده از سامانه و مشاهده مطالبات خود میتوانند به ادرس Research.sru.ac.ir/index.php مراجعه نمایند.

نام کاربری و کلمه عبور، شماره پرسنلی اساتید می باشد.

به اطلاع می رساند که این سامانه در فاز ارزیابی اولیه می باشد و از کلیه اساتید درخواست می گردد نظرات و پیشنهادات ارزنده خود را جهت بررسی و بهبود این سامانه به معاونت پژوهش و فناوری ارسال نمایند. در حال حاضر مطالبات طرح های پژوهشی و تشویقی مقالات در این سامانه ثبت می گردد و امیدواریم بزودی سایر مطالبات اساتید، مرتبط با این معاونت از جمله خرید تجهیزات، ارتباط با صنعت، انتشارات و… در سامانه وارد گردد.

معاونت پژوهش و فناوری

کدخبر ۰۳۰۵۱۵۰۱