برافراشته شدن پرچم امام حسین (ع) در روز تاسوعای حسینی بر فراز بام ایران زمین، قله دماوند توسط گروه کوهنوردی دانشگاه شهید رجایی

۲۵ تیرماه ۱۴۰۳، همزمان با تاسوعای امام حسین (ع) سرور و سالار شهیدان، گروه کوهنوردی دانشگاه شهید رجایی به همراه همنوردانی از خارج از دانشگاه، در یک صعود یکروزه، پرچم حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و حضرت ابوالفضل العباس و نیز پرچم دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی را بر فراز بام ایران زمین، کوه بلند دماوند به احتزاز درآوردند. در این برنامه آقای دکتر امید رهایی (معاون پژوهشی دانشکده معماری و شهرسازی) بعنوان جلودار و سرقدم و آقای دکتر مجتبی صالح پور (رئیس دانشکده علوم ورزشی) بعنوان مسئول فنی از دانشگاه حضور داشتند. ضمنا آقایان نوید رهایی (عقب دار) محمدرضا وداد و حسن رضایی به عنوان همنودان خارج از دانشگاه تیم را همراهی نمودند.