اولین نشست منتخبان شورای انجمن های علمی دانشجویی تربیت بدنی و علوم ورزشی

اولین نشست منتخبان شورای انجمن های علمی دانشجویی تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه با حضور دکتر صالح پور ریاست دانشکده، دکتر کلانتریان و مهندس شرافتی روز شنبه ۹ تیر ساعت ۱۰ در دفتر ریاست دانشکده برگزار شد، آقای شرافتی گزارشی از روند برگزاری انتخابات اعلام کردند.

در ادامه دکتر صالح پور با تاکید بر نقش انجمن علمی از فعالیت های دانشجویان دوره قبل تشکر کردند و خواستار همکاری بین هر دو انجمن و همچنین انجمن های علمی دانشگاه های کشور عضو اتحادیه شدند.

سپس با رای گیری بین اعضا ، با حداکثر آرا آقای امیرحسین رنجبر به عنوان دبیر انجمن علمی تربیت بدنی و آقای مسعود شکوهی نیا به عنوان دبیر انجمن علمی علوم ورزشی برای یکسال انتخاب شدند. این موفقیت رو به ایشان تبریک گفته و امید است که در راستای اهداف انجمن علمی و دانشکده حرکت کنند.