بیانیه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در پی شهادت رئیس جمهور و هیأت همراهان

🏴 باسم رب الشهداء والصدیقین🏴

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا﴿۲۳ احزاب﴾

در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (ودر راه او شربت شهادت نوشیدند)، وبعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر وتبدیلی درعهد و پیمان خود ندادند.

شهادت پاداش کسانی است که صادقانه تلاش کرده و مخلصانه عمل می‌کنند. تاریخ پس از انقلاب شکوهمنداسلامی ایران بارها شهادت خدمتگزاران مخلص و بی‌ادعای این مرز و بوم و فرزندان رشید خود را تجربه کرده است وامروز ودر سالروز میلاد سراسر نور و برکت امام رضا(ع)ودر ادامه سیر تحول و پویایی معنوی انقلاب اسلامی ایران،بار دیگر شهادت فرزندان ومسئولانی خدوم و مخلص به خبر اول جهان تبدیل شد.

درسالروزمیلادمسعود حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام روح بلند رئیس جمهور و هیئت همراه آسمانی شدند.

ستاد شاهد وایثارگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی باعرض تسلیت سانحه جانسوز بالگرد،عروج رییس جمهور محبوب وخدوم و‌مغتنم حضرت آیت الله رییسی وهمراهانش دکتر حسین امیر عبدالهیان وزیرجهادی امور خارجه ، حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم امام جمعه تبریز،دکتر مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و سایر همراهان را به محضر امام عصر (عج)، مقام معظم رهبری،امت اسلام،مردم شریف ایران اسلامی وبه ویژه خانواده‌های محترم این عزیزان،جامعه دانشگاهی خصوصا دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی و دانشجویان گرامی، تسلیت عرض می نماید.

ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی