صعود تیم کوهنوردی دانشگاه به قله پرسون

به همت انجمن کوهنوردی دانشگاه،  برنامه کوهنوردی صعود به قله پرسون در روز جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با موفقیت انجام شد. تیم کوهنوردی دانشگاه متشکل از دکتر مجتبی صالح‌پور، دکتر جواد بهشتیان، دکتر عباس شیری، مهندس فرهنگ، آقای بابک بیگلر و محمد عظیمی موفق به صعود به قله پرسون شدند.

قله پَرسون که در جهت ِ شمال شرق (NE) دشت هویج (گُرچال یا گیاه چال) قرار گرفته یکی از قلل شهر لواسان بزرگ در محله افجه می‎باشد. قلل دیگری نیز به نام های آتشکوه، ریزان، ساکا، مهرچال و اِندار در اطراف دشت هویج وجود دارند.

برنامه کوهنوردی ساعت ۵ صبح از محل دانشگاه، و صعود ساعت ۶ از روستای افجه آغاز شد. تیم پس از صرف صبحانه در دشت هویج ساعت ۸ حرکت به سمت قله را آغاز کردند. ساعت ۱۰:۳۰ با اهتزاز پرچم دانشگاه بر فراز قله زیبای پرسون با ارتفاع ۳۱۵۰ متری تیم کوهنوردی دانشگاه به سمت دشت برگشته  و ساعت ۱۴:۳۰ در روستای افجه برنامه پایان یافت. پیگیری‌های دکتر صالح‌پور رئیس دانشکده علوم ورزشی و پشتیبانی  اداره نقلیه( جناب صفری و آقای میرشریف) در برگزار برنامه شایسته قدردانی است.