چاپ مقاله هیات علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در مجله علمی معتبر PRL

به گزارش اداره ارزیابی تولیدات علمی و علم سنجی، مقاله هیات علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در مجله علمی معتبر PRL به چاپ رسید.

خواص ترابردی ویژه آب در نانو کانال های آبدوستی و آبگریز از چند سال گذشته مورد توجه پژوهشگران علوم نانوشاره ها بوده است.

دکتر مهدی نیک عمل عضو هیات علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، اخیرا در یک همکاری بین المللی با پژوهشگرانی از کشورهای بلژیک و چین توانستند نظریه ای جامع برای هر دو نوع شارش سریع و جذب غیر عادی نانوکانالهای آبدوستی و آبگریزی ارایه دهند. نتیجه این همکاری بین المللی در مجله انجمن فیزیک آمریکا physical review letters در ماه می به چاپ رسید. مجله Physical Review Letters معتبرترین مجله انجمن فیزیک آمریکا با ضریب تأثیر ۸٫۶ است که جدیدترین و اثر گذارترین پژوهش‌های علم فیزیک در آن به چاپ می‌رسد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این مجله لینک زیر را ببینید: https://journals.aps.org/prl/about

اداره ارزیابی تولیدات علمی و علم سنجی

معاونت پژوهش و فناوری