تکریم و گرامیداشت مقام شامخ معلمان شهید

“وَ لا تَقُولُوا لِمَنْ یُقْتَلُ فی‏ سَبیلِ اللَّهِ أَمْواتٌ بَلْ أَحْیاءٌ وَ لكِنْ لا تَشْعُرُونَ”   آیه ی ۱۵۴ سوره ی بقره

تجلیل و تکریم از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، تجلیل از ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی است. خانواده‌های شهدا ولی نعمتان جامعه اسلامی هستند و دیدار، حمایت و پیگیری انتظارات این عزیزان وظیفه ما است.

جهت تکریم و گرامیداشت مقام شامخ معلمان شهید در روز چهارشنبه مورخ ۱۹/۰۲/۱۴۰۳ از خانواده شهید معزز اسد اسدی سعیدی بازدید بعمل آمد. شهید اسدی دانش آموخته آموزگاری دوره تربیت معلم بود که در سال ۱۳۶۷ در سن ۲۳ سالگی در عملیات مرصاد به مقام والای شهادت نائل گردید.

در اين ديدار رئیس دانشگاه با همراهی مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، معاون فرهنگي و اجتماعی، مدیر نظارت، ارزیابی عملکرد و تضمین کیفیت و رئیس گروه امور شاهد و ايثارگر  از صبر و شکیبایی خانواده های معزز شهدا و ایثارگران قدردانی نمود.