نشست شورای فرهنگی دانشگاه

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد:

به گزارش سرپرست مدیریت فرهنگی، در نشست شورای فرهنگی دانشگاه که در ۱۱ دی ۱۴۰۲، که در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد، فعالیت های مرتبط با انتخابات و شورای فضای مجازی مورد بررسی، بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ابتدای جلسه ابلاغیه مهم وزارت علوم درباره لزوم فعالیت های فرهنگی درباره انتخابات و نیز بخشی از بیانات مهم رهبر معظم انقلاب پیرامون اهمیت انتخابات در رفع مشکلات کشور در دیدارهای اخیرشان عنوان شد.

در این جلسه لزوم جامع نگری و توجه به همه جهات در سیاست گذاری ها، مدیریت ها، و برنامه ریزی ها و لزوم تشکیل شبکه رسانه ای جهت تقویت مشارکت و حضور پرشور مردم در انتخابات، فعالیت همه بخش های دانشگاه، برگزاری مناظره ها و کرسی های آزاداندیشی، ایجاد فضای امید و نشاط و تبیین پیشرفت های کشور بعد از انقلاب توسط حاضرین مطرح شد و تاکید شد که فعالیت های ناظر به انتخابات به موارد خاص همانند تبلیغات و نشست منحصر نشود.

در بخش پایانی جلسه، پیرامون فضای مجازی مسائل مهمی از قبیل؛ لزوم استفاده از پیام رسانهای داخلی، طراحی ساز و کار مناسب و شیوه نامه جهت فعالیت گروه های مختلف در فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفت.