حضور مسئولان معاونت فرهنگی دانشگاه در نشست توان افزایی کارشناسان فرهنگی دانشگاه های سراسر کشور

معاونت فرهنگی واجتماعی خبرداد ؛

به گزارش رئیس اداره فرهنگی، کارشناس فرهنگی کانون ها و تشکل ها به همراه دبیر شورای هماهنگی کانون های دانشگاه در نشست توان افزایی کارشناسان فرهنگی دانشگاه های سراسر کشور که به همت معاونت فرهنگی وزارت علوم و به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد از روز شنبه ۲۸ مرداد الی دوشنبه ۳۰ مرداد انجام گرفت، حضور فعال داشتند.
دراین نشست که با هدف ایجاد وحدت رویه فرهنگی و نگاه به تحولات آینده انجام گرفت برنامه های متنوعی برگزار شد که باعث تضارب افکار و انتقال تجربیات بین کارشناسان فرهنگی کل کشور گردید.
از مهمترین برنامه های برگزارشده می‌توان موارد زیر را نام برد:
۲۰ روز زندگی با دهه هشتادی ها
مرور وقایع دانشگاه‌ها
کارگاه مهارت تعامل با نسل دیجیتال
ادای احترام به شهدای گمنام دانشگاه فردوسی مشهد
هم اندیشی کارشناسان با مدیرکل فرهنگی ومعادن فرهنگی وزیر علوم
تشریح آیین نامه ها
چگونگی بارگزاری فعالیت ها درسامانه فرنما
زیارت حرم مطهر و بازدید از آرامگاه فردوسی و افتتاحیه واختتامیه.
دراین نشست مدیرکل فرهنگی وزارت علوم از پیشنهاد کارشناس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مبنی بر گنجاندن سنجه ماموریت گرایی در جشنواره رویش کانون ها استقبال کرد و قول مساعد جهت رقابت بین دانشگاه‌های ماموریت گرا درتحقق ماموریت را داد.