🔷🔷 برنامه روز دوازدهم ماه محرم، وبینار حسینیه مجازی ۱۴۰۲

🌏 معاونت فرهنگی و اجتماعی از اجرای سلسله وبینار محرم ۱۴۰۲ دانشگاه خبر داد:

به نقل از رییس اداره مطالعات، برنامه‌ریزی و امور اجتماعی دانشگاه تربيت دبیر شهید رجایی، با همکاری مجموعه همکاران معاونت،
🔷 در راستای اجرای سلسله وبینار محرم ۱۴۰۲ دانشگاه، از روز اول ماه محرم، طبق برنامه هماهنگ شده قبلی، روزانه از ساعت ۱۸ الی ۱۸/۴۵، این برنامه ها به صورت مجازی اجرا گردیده است و انشاالله تا روز پانزدهم محرم ادامه دارد :
مدیران اجرایی برنامه: دکتر صلواتی، فریدونی

🔷🔷 برنامه روز دوازدهم ماه محرم، وبینار حسینیه مجازی ۱۴۰۲
سخنران : حجةالاسلام محمد حسین بحرینی َ، رئیس سیاسی عقیدتی نیروهای مسلح، و مدرس حوزه
موضوع وبینار : جریان شناسی امامت پس از عاشورای حسینی
تعداد شرکت کنندگان : ۳۷ نفر
🔷 چکیده مباحث وبینار :
_ با اشاره به سوره توبه – آیه ۱۱۹ ، سوره یونس – آیه ۳۵ ، سوره آل عمران، آیه ۱۰۳ ، و سوره هود – آیه ۱۷، جریان امامت و لزوم شناخت آنرا تبیین نمودند.
_ نتايج و جملاتی از آیات فوق : آیا هیچ یک از معبودهای شما، به سوی حق هدایت می کند؟
_ به ریسمان خدا چنگ بزنید و متفرق نشوید.
_ در ابعاد زندگی با راست قامتان، همچون امام معصوم همراه باشید که‌ در سخن، عمل و اندیشه، صادق اند و هرگز مسیر غلط را انتخاب نمی کنند.
_ از مسئولیت های مهم حضرت زینب (س) و امام سجاد علیه السلام و نیز زنان یاور و پیرو آنان، پس از قیام عاشورا، تبیین رسالت امام حسین علیه السلام و رساندن پیام آقا ابا عبدالله به گوش مردم بود.
_ اسرای محرم حسینی، وقتی وارد شام و مرکز قدرت یزید و معاویه شدند که مردم آنجا در جهل ونادانی و انحراف عقیدتی بودند و مردم شام به همراه بنی امیه و دولت به جهت پیروزی جشن و پایکوبی برپا کرده بودند.
_ در این اوضاع، یاران امام شروع به روشنگری و انتقال پیام عاشورا را نمودند و حرکت عظیمی را در حال اسارت انجام دادند.
_ وقتی يزيد به مسجد اموی شام که پر از جمعیت مردمی بود وارد شد، امام سجاد (ع) را به حال اسارت آنجا بردند و امام از یزید خواست که حرف بزند و یزید اجازه نمی‌داد اما پس از مخالفت مردم با تصميم یزید، بالاخره امام بالای منبر رفت و در سخنرانی کوتاهی کوس رسوایی بنی امیه را به صدا در آورد به طوری که عده ای از مردم از پشت سر يزيد متفرق شدند و تاثیر سخنرانی امام به صورت یک معجزه بیانی گردید.
_ قسمتی از سخنان امام سجاد علیه السلام در مسجد اموی شام:
قسم به خدایی که اول و آخر ندارد، و قسم به خدایی که روزی ها را بین خلایق تقسیم کرده است،
مردم هر کس مرا شناخت که شناخته، من پسر مکه و منایم، من خارجی نیستم، من پسر پیامبر و پسر کسی هستم که یک تنه، لشکری را متلاشی کرد، و از پیامبر خدا (ص) و حضرت علی علیه السلام زیاد گفت و به بهترین نحو تحلیل نمود، جد من علی ابن ابیطالب است، تا اینکه يزيد مانع ادامه سخنرانی ایشان شد.

🔵 مدیر جلسه :
رسالت و هدف قیام کربلا از دیدگاه امام حسین علیه السلام :
” فانی لا اری الموت الا سعاده و الحیاه مع الظالمین الا برما”
به درستی که من مرگ را جز سعادت، و زندگی با ستمکاران را جز محنت نمی‌دانم.
_ علامه محمد اقبال لاهوری :
این اندیشمند، عارف و شاعر پرآوازه پاکستانی و از مفاخر اهل سنت در قرون معاصر در باب امام حسین (ع) در شعرش می گوید :
_ رمز قرآن از حسین آموختیم
زآتش او شعله ها افروختیم
_ قیام او، تنها برای اصلاح امت و احیای دین و محو فاسدان بود که اثرش تا به حال باقی است و تازگی ایمان ما، نشات گرفته از قیام آن حضرت است.