برگزاری پانزدهمین جلسه کمیته ناظر برنشریات دانشجویی

معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه خبرداد؛

به گزارش رییس اداره فرهنگی دانشگاه درروز شنبه مورخ ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ جلسه کمیته ناظر برنشریات دانشجویی دردفتر مدیر محترم فرهنگی به مدت ۲ ساعت برگزار شد ۱-درابتدای جلسه گزارش ۳ ماه قبل توسط آقای دکتر فعله گری درمورد انتخابات اسفند ۱۴۰۱ مدیران مسئول نشریات ،نشریات فعال وغیر فعال آسیب شناسی حوزه نشریات داده شد.
۲- دراین جلسه معارفه خانم سجادیان به عنوان کارشناس جدید نشریات وآقای فریدونی به عنوان رییس جدید اداره مطالعات واقای سعید جلیلی نماینده مدیران مسئول در کمیته انجام شد .
۳- بازدید از دفترروزنامه جام جم در تاریخ ۲ خرداد به اتفاق ۲۰ نفر ازمدیران مسئول نشریات .
دکتر صالح پور:
۴٫ جلسه با مدیران مسئول نشریات در اسرع وقت انجام شود (حتی ادوار مدیران مسئول)
۵٫پی دی اف مجلات در سایت قرار داده شود و خبر چاپ مجلات هم گذاشته شود.
۶٫هر فصل یا هر ترم یک نشریه دانشجویی چاپ شود.
۷٫ پاتوق کتاب یک نسخه برای نمایش دادن قرار گیرد .
۸٫انگیز ه بخشی به دانشجویان و برنامه مکتوب کمیته برنامه ها داده شود.
جناب آقای نادر حسینی (عضو حقوقی ):
۹- فضای باز دانشجویی باعث انگیزه ای بهتر می شود.
خانم دکتر حاتمی :
۱۰-در صفحه اول دانشگاه pdf و در کانال ایتا ی دانشگاه خبر انتشارنشریات بارگزاری شود .
۱۱- جلسه نقد و برسی شماره در پاتوق کتاب / تقدیر از مدیر مسئولان نشریات بر تر در مراسم روز دانشجو و فرهنگ باعث انگیزه بیشتر می شود .
دکتر هاشمی:
۱۲-انگیزه دانشجویان در انتشار روزنامه و مجلات در کانال دانشگاه قرار گیرد.
مهندس فریدونی:
۱۳-اهمیت نشریات در بیداری مردم و افکار عمومی/ چالش کاهش کتابخوان و روزنامه خوان چه دلیل دارد ؟
۱۴-تحرک و پویایی در محتوای نشریات / مستند سازی در موضوعات مورد اشاره در نشریات اهمیت دارد.
۱۵-با تغییر صاحب امتیازمدیر مسئول نشریه لفظ قلم به آقای نوجوان موافقت شد.
۱۶-با صاحب امتیازی ( عرب شاهانی) مدیرمسئول (امیر حسین مهری) و سردبیری نشریه(حامد محمدی )نشریه دلتا موافقت شد.
۱۷-با مدیر مسئولی خانم باران اکبری در نشریه جرقه مربوط به انجمن برق به صاحب امتیازی علی جانی وسردبیری علیرضا کریمی عقدا موافقت شد .