مهدی موعود عج

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد؛

به همت کانون مهدویت جلسه ای در روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور حجت الاسلام نصوری معاون فرهنگ آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی مهدی موعود عج  در دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در خصوص برنامه ریزی و اجرایی کردن تفاهم نامه این دانشگاه و بنیاد مهدی موعود عج و استفاده بهینه از ظرفیت های هر دو موسسه برای این حوزه برگزار شد‌ ابتدا حجت الاسلام نصوری در مورد اهمیت فعالیت و آگاهی رسانی موضوع مهدویت برای تمام اقشار جامعه به ویژه جامعه دانشگاهی صحبت کردند و در ادامه به اهمیت برنامه ریزی و اجرایی کردن مفاد تفاهم نامه اشاره داشتند . حجت الاسلام عباسعلی پور نیز به ظرفیت های موجود بنیاد مهدی موعود عج برای همکاری بیشتر با دانشگاه و کانون مهدویت مطالبی ارائه کردند .در ادامه آقای مهندس مرآتی استاد مشاور کانون مهدویت به اهمیت جایگاه دانشگاه در بازنشر مطالب در کل کشور به موجب رسالت تربیت دبیر بودن دانشگاه اشاره داشتند و بر همکاری بیشتر تاکید کردند .آقای خضرائی دبیر کانون مهدویت و اعضای دیگر کانون به جذب حداکثری دانشجویان و اجرایی کردن برنامه ها در دانشگاه تاکید داشتند.

در ادامه آقای دکتر فعله گری رئیس اداره فرهنگی و فوق برنامه به تصدی فرهنگ مهدوی در سطح مدارس و ایجاد انگیزه و دغدغه در بین دانشجویان و حمایت همه جانبه امور فرهنگی از فرهنگ مهدوی و کانون مهدویت را بیان کردند.

دکتر صالح پور مدیر فرهنگی دانشگاه ضمن خوش آمد گویی و تشکر از زحمات آقای مرآتی و کانون مهدویت و عملکرد این کانون در مورد اهمیت و ضرورت و اثربخشی این کانون در دانشگاه و جامعه مطالبی ارائه دادند و برای اجرایی شدن تفاهم نامه و همکاری بیشتر و استفاده از ظرفیت های دانشگاه بویژه تعامل با کانون ها و انجمن های علمی و تشکیل اتاق فکر مشترک تاکید داشتند.درپایان مقررشد اسامی اعضای اتاق فکر مشترک مهدویت دانشگاه طی نامه ای به بنیاد مهدی موعود عج اعلام گردد.