برگزاری سخنرانی علمی با عنوان ضرورت ورود مفاهیم پایه فیزیک مدرن در برنامه درسی مدارس و دانشگاه ها

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه؛ سخنرانی آقای دکتر فرزان نهاد با عنوان: « ضرورت ورود مفاهیم پایه فیزیک مدرن در برنامه درسی مدارس و دانشگاه ها» در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۹/۰۱ انجام شد. در این سخنرانی به جایگاه فعلی فیزیک مدرن در کتابهای درسی پرداخته شد و پیشنهاداتی در مورد ورود مفاهیم فیزیک مدرن در برنامه درسی ارائه شد.

در بررسی انجام شده ضمن نقد بر حجم مطالب درسی کتاب ها عنوان شد بالای ۹۰ درصد مطالب کتب درسی فیزیک، منبعث از فیزیک کلاسیک هستند و درصد مطالب اختصاص یافته به موضوع نسبیت حدود صفر است. همچنین آمار مشابهی نیز در کتب دانشگاهی وجود دارد. لينك دانلود فيلم ضبط شده اين جلسات به زودي اطلاع رساني خواهد شد.

گواهی حضور

معاونت پژوهش و فناوری