🔸نشست نقد و بررسی #کتاب_مسئله_مدرسه

#پاتوق_کتاب دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار کرد:

در سالن شهید طهرانی مقدم به همت پاتوق کتاب دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی با حضور دکتر نعمت‌الله فاضلی (نویسنده کتاب) ، دکتر محمد جوادی پور (دانشیار دانشگاه تهران) دکتر علیرضا صادقی (دانشیار دانشگاه علامه) ، دکتر زهرا نیکنام (دانشیار دانشگاه خوارزمی) ، دکتر جمشید جراره (مدیرگروه علوم تربیتی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی) و دکتر علیرضا عصاره (استادتمام دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی) برگزار شد.

🔸دبیر نشست سرکارخانم دکتر مریم بنی‌عامریان ( مدرس دانشگاه )

🔸در این جلسه اقای دکتر فاضلی درباره اهمیت جسم کتاب سخن گفتندو مابقی سخنران های نشست به نقد و بررسی کتاب پرداختند.

🔸همچنین آقای دکتر عبدالله صلواتی (معاونت فرهنگی دانشگاه) نیز به بیان نکاتی در باب کتاب و کتابخوانی پرداختند.

🔸در حاشیه این نشست دکتر فاضلی از مسئولین دانشگاه خواست تا با توجه ویژه ای به پاتوق کتاب به فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی در دانشگاه بیفزایند.

🔸این نشست در روز سه شنبه ۹ خردادماه ۱۴۰۲ برگزار شد.