🔸برگزاری دوره آموزشی کنشگری فرهنگی و رسانه‌ای

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد:

به گزارش کارشناس مسئول و رابط فرهنگی دانشگاه در وزارت علوم دوره آموزشی کنشگر ی فرهنگی و رسانه ای از ایده‌پردازی تا جریان‌سازی» ویژه کارشناسان فرهنگی دانشگاه های منطقه یک، از ۱۵ الی ۱۷ مرداد به همت دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و به میزبانی دانشگاه الزهراء(س) برگزار شد.

🔸در این دوره که با همکاری مجموعه رسانیوم برگزار شد، کارشناسان فرهنگی و اجتماعی منطقه یک، در فضایی کارگاهی و تعاملی به همفکری و یادگیری مفاهیم مرتبط با کنش‌گری رسانه‌ای در محیط دانشگاهی پرداختند. «ارتباط پرمحتوا»، «اصول و فنون خلاقیت ایده پردازی» و «از ایده تا دیده»، موضوعات این دوره بود.

🔸دکتر ذوالفقارزاده مدیر کل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی در نشست صمیمانه پایان این دوره، ضمن توجه به نکات و مسائل مطرح شده از سوی کارشناسان حاضر در این دوره، از طراحی و برنامه‌ریزی دوره‌های آموزشی تعاملی و اجرای آن در دیگر مناطق آموزش عالی کشور در ماه‌های آینده خبر داد.