🌏 حضور دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت

📣 به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربيت دبیر شهید رجایی، پانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت، با هدف ارج نهادن به ایده های خلاقانه دانشجویان، ایجاد پویایی، نشاط و خلاقیت در انجمن‌های علمی دانشجویی، همچنین معرفی آثار و دستاورد‌های برتر اتحادیه‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، از سی و یکم اردیبهشت ماه تا دوم خرداد ۱۴۰۲، در دانشگاه مازندران برگزار شد.
🔷 در جشنواره مذکور ۸۶ دانشگاه از سراسر کشور حضور داشتند که دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز با برپایی غرفه ای در نمایشگاه جشنواره که توسط مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی ، دکتر بادپا افتتاح گردید، به ارائه دستاوردها و آثار انجمن های علمی دانشجویان خود پرداخت.
🔵 در خلال برگزاری نمایشگاه جشنواره، معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم جناب آقای دکتر کلانتری و مدیر کل پشتیبانی معاونت ، جناب آقای دکتر بادپا، از غرفه بازدید نمودند و یادبودهایی از طرف دانشگاه به ایشان اهدا گردید.