گزارش برگزاری ششمین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی CEM2024

به حول و قوه الهی و با حمایت های مسئولین دانشگاه ششمین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی CEM2024 روز پنج شنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۳ در محل دانشکده مهندسی مکانیک برگزار گردید.

این همایش با محورهای ساخت و تولید، حرارت و سیالات، خودرو و ارتعاشات و طراحی کاربردی با حضور اساتید و  دانشجویان تحصیلات تکمیلی از دانشگاه های مختلف کشور بصورت حضوری در جهت هم افزایی و افزایش تبادلات علمی برگزار شد.

طبق آمار حاصله از دبیر علمی همایش جناب آقای دکتر شاه قلی، تعداد مقالات رسیده به همایش بالغ بر ۹۰ مقاله بود که از بین آنها ۵۰ مقاله بصورت سخنرانی شفاهی و پوستر مورد پذیرش و ارائه گردید.

در انتهای همایش جناب آقای دکتر عرب رییس همایش از دبیر اجرایی همایش جناب آقای دکتر ارباب تفتی بابت اجرای ارکان همایش تقدیر و قدردانی کردند و از دو ارائه برگزیده نیز با اهدا لوح تقدیر قدردانی به عمل آمد.