چالشهای روحی دانشجویان بینالمللی هلند در مواجه با کرونا
تحلیل وضعیت دانشجویان بین المللی در مؤسسات آموزش عالی هلند در طول همه گیری کووید ۱۹ بین ۱۵ دسامبر ۲۰۲۰ و ۱۰ ژانویه ۲۰۲۱ انجام شده است.حدود ۳۵۷ دانشجوی بینالمللی ثبت نام شده در مؤسسات آموزش عالی هلند به پرسشهای این نظرسنجی پاسخ دادند و به محققان در مورد تجربه خود در طول دروان شیوع بیماری کرونا گفتند
.
بیش از نیمی از دانشجویان بین المللی در آموزش عالی هلند اعلام کردند که عمدتاً احساس نگرانی، تنهایی یا بی حوصلگی را تجربه میکنند. بیش از ۴۰ نفر از پاسخدهندگان گفتند که از افسردگی رنج میبرند. این تحقیق نشان می دهد که دانشجویان بین المللی به شدت تحت تأثیر بحران تاج قرار گرفته اند.
بر اساس گزارش اخیر، دانشجویان بینالمللی از ایمنی کمتری نسبت به دانشجویان هلندی برخوردارند. همین امر آنها را به گروهی آسیب پذیر تبدیل می کند. این گزارش زندگی عاطفی دانش آموزان را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد و از آنها می پرسد که هر چند وقت یکبار احساسات منفی مانند اضطراب، بی حوصلگی یا افسردگی، و همچنین احساسات مثبت به عنوان مثال امیدواری، انگیزه و شادمانی را تجربه میکنند.
افزایش نگرانیها نسبت به رضایتمندی
بیش از نیمی از پاسخ دهندگان حدود ۶۲درصد گفتند که اغلب یا همیشه، احساس اضطراب می کنند؛ ۴۱درصد از پاسخ دهندگان اغلب یا همیشه احساس افسردگی می کنند.حدود ۳۵٫۹درصد از پاسخ دهندگان احساس غالباً یا همیشه امیدواری، ۳۲٫۴درصد احساس انگیزه و ۲۴٫۷درصد، احساس خوشبختی میکردند.
یک نظرسنجی انجام شده در سال ۲۰۱۹، در مورد تجربیات دانشجویان بینالمللی نشان داد که ۴۴درصد از پاسخ دهندگان فشار روانی بسیار شدید و ۴۰درصد نیز مشکلات روانی متوسط تا شدید را تجربه کردهاند.
به همین دلیل نویسندگان گزارش ۲۰۲۱ به این نتیجه رسیدند که در میان دانشجویان بین المللی، احساسات منفی افزایش یافته و احساسات مثبت در طی همه گیری کاهش یافته است.
گزارش به تفصیل در مورد علت نگرانی دانش آموزان توضیح می دهد و از پاسخدهندگان خواسته شد در مورد نگرانیهایشان توضیح دهند. حدود ۶۸٫۸درصد دانشجویان بینالمللی اظهار داشتند که بیشتر یا تمام دانشجویان، در مورد آینده شغلی خود نگران هستند. مسائل مربوط به ادامه کار پژوهشی و آینده تحصیلی نیز یکی دیگر از نگرانیهای آنان بود.
محققان همچنین زندگی اجتماعی دانشجویان را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. اکثریت قریب به اتفاق اظهار داشتند که از زندگی اجتماعی خود از سپتامبر ۲۰۲۰ به بعد ناراضی هستند ۶۷درصد از زندگی خود ناراضی یا بسیار ناراضی هستند. فقط ۱۴ درصد اظهار داشتند که از زندگی اجتماعی خود راضی یا بسیار رضایت دارند.
دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه شهید رجایی
کد خبر: ۹۹۱۲۱۹۰۲