پژوهشگر برتر کشور در سال ۹۹ از تجربیات خود می‌گوید

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ به منظور الگوسازی از سرآمدان بومی و زمینه‌سازی برای انتقال تجربیات، بیان عوامل موفقیت و همچنین ارائه مناسب و جذاب دستاوردهای فعالیت‌های نخبگانی، برنامه سخنرانی و معرفی استاد موفق حوزه علوم‌پایه به همت بنیاد نخبگان استان زنجان به صورت مجازی برگزار می‌شود.

در این برنامه که با هدف ایجاد امید و انگیزه و نشان دادن فرصت‌ و امکان انجام فعالیت‌های کلان و مؤثر در کشور برگزار خواهد شد، پروفسور علی رمضانی؛ عضو هیئت‌علمی دانشگاه زنجان و پژوهشگر برتر کشور در سال ۱۳۹۹ در خصوص شیمی و ارتباط آن با صنعت و جامعه سخنرانی و به بیان تجربیات خود در مسیر نخبگانی خواهد پرداخت.

عوامل شکست و موفقیت، راه‌های برون‌رفت از چالش‌های ذهنی در مواجه با موضوعات علمی و پژوهشی، از مهمترین محورهای این برنامه است.

این برنامه، سه‌‏شنبه؛ ۱۶ دی‌ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این وبینار به سامانة بنیاد نخبگان استان زنجان مراجعه کنند.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی