پذيرش دو دانش آموخته دانشكده مهندسي عمران در دوره دكتري دانشگاه تهران و دانشگاه خواجه نصير

بسمه تعالي

خانم سميه اسلاني كتولي و آقاي علي غلامرضا دانش آموختگان دوره كارشناسي ارشد رشته مهندسي نقشه برداري گرايش سنجش از دور مراحل آزمون كتبي و مصاحبه تخصصي آزمون دكتري سنجش از دور سال جاري در دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي را با موفقيت گذراندند و پذيرفته شدند. خانم مهندس اسلاني دانش آموخته سال ۱۳۹۵ و آقاي مهندس غلامرضا دانش آموخته سال ۱۳۹۷ رشته سنجش از دور هستند كه هر دو با درجه عالي موفق به دفاع از پايان نامه كارشناسي ارشد خود شدند.

• موضوع پايان نامه خانم مهندس اسلاني: كاربرد دوركاوي در آشكارسازي ميراث فرهنگي سطحي و زيرسطحي
  • موضوع پايان نامه آقاي مهندس غلامرضا: بررسي روش هاي ادغام داده هاي OLI و TIRS در استخراج سازندهاي باستاني

اين عزيزان تا كنون موفق به استخراج چندين مقاله علمي از پايان نامه هاي خود شده اند و به عنوان همكار در اجراي طرح پژوهشي برون دانشگاهي استادراهنماي خود آقاي دكتر ماليان شامل طرح مطالعات سنجش از دور ديوار بزرگ گرگان و طرح مطالعات مستندنگاري حرم مطهر حضرت امام حسين عليه السلام با ايشان همكاري داشته اند.

دانشكده مهندسي عمران، اين موفقيت را به اين عزيزان تبريك مي گويد و براي ايشان توفيقات روزافزون از خداوند متعال مسألت مي نمايد.