وبینار جرایم سایبری درفضای مجازی و آسیب های فرهنگی آن.

معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه خبرداد ؛
با توجه به پاندمی ویروس کرونا و ضرورت استفاده از فضای مجازی چه در بحث آموزش و چه در ابعاد دیگر فرهنگی و اجتماعی  و به ویژه پایین آمدن سن استفاده از فضای مجازی و سایبر ضرورت شناسایی  جرایم سایبری احساس می شود.
این آشنایی به مراتب برای جامعه دانشگاهی و فرهیخته به دلیل مناسبات زیاد دراین فضا بیشتر ضرورت دارد. به طور کلی جرایم سایبری  دامنه گسترده ای را در بر میگیرد.
برخی از این جرایم به شرح زیر هستند:
-دسترسی و شنود غیر مجاز (گذرواژه یا هر داده‌ی خصوصی دیگری که مربوط به شخص حقیقی یا حقوقی باشد.)
-انتشار مطالب و محتوای مبتذل و مستهجن
-جاسوسی رایانه‌ای
-جرایم علیه صحت داده‌ها و سیستم‌های رایانه‌ای از جمله تخریب، جعل و اخلال در سیستم‌های رایانه‌ای و مخابراتی و کلاهبرداری در فضای سایبری (که در این صورت نیاز به وجود یک وکیل کلاهبرداری دیده می‌شود.)
-جرم در عفت و اخلاق عمومی
-نشر اکاذیب و داده‌های ناصحیح
-انتشار و در دسترس قرار دادن معاملات فروش و انتشار آن‌ها
-انتشار و پخش آموزه‌های نادرست در فضای سایبری
-هک، فیشینگ و بدافزارها و گسترش ویروس‌های سایبری
وبینار جرایم سایبری درفضای مجازی و آسیب های فرهنگی آن.
سخنران :سرکارخانم پری رخ نریمان
یکشنبه ۱۴ آذر ماه  ساعت ۱۹