هفدهمین جلسه کمیته ناظر برنشریات دانشجویی

معاونت فرهنگی واجتماعی خبرداد :

برگزاری هفدهمین جلسه کمیته ناظر برنشریات دانشجویی

به گزارش رئیس اداره فرهنگی دانشگاه جلسه هفدهم کمیته ناظر برنشریات درروز دوشنبه ۲۵ دی ماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر صلواتی معاون فرهنگی و اجتماعی و اکثریت اعضا دردفتر معاون فرهنگی برگزارشد .

شرح مذاکرات و مصوبات جلسه به قرار زیر است :

• درابتدای جلسه گزارش ۳ ماه قبل توسط آقای دکتر فعله گری درمورد برگزاری جشنواره کشوری نشریات وزارت علوم تحت عنوان تیتر ۱۳ در دانشگاه فردوسی مشهد داده شد.

این جشنواره که با برپایی غرفه ونمایشگاه همراه خواهد بود با حضور کارشناس نشریات دانشگاه به همراه عضوی از کمیته ناظر درتاریخ ۲۳ الی ۲۶ بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد .

• مقرر گردید که از کلیه نشریات منتشر شده از بازه زمانی مهر ۱۴۰۰ تا آذر ۱۴۰۲ نسخه ای فیزیکی جهت نمایشگاه وغرفه نشریات دانشگاه در مشهد چاپ شود .(به انتخاب کمیته )
  • مصوب شد جشنواره نشریات داخل دانشگاهی به مدت یکروز با هدف توسعه وترویج فعالیت نشریات وایجاد علاقمندی برای دانشجویان دراردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار گردد .
  • فهرستی از نشریات فعال وغیر فعال دانشگاه ازطرف کارشناس نشریات به سمع ونظر اعضای کمیته ناظر رسانده شد .
  • باهماهنگی های انجام گرفته ازطرف کارشناس نشریات دانشگاه با دفتر روزنامه همشهری واطلاعات و خبرگزاری دانشجو جهت بازدید مدیر مسئولان نشریات دانشجویی وعلاقه مندان به حوزه نشریات ترتیب داده شد .(زمان تقریبی بازدید در اواخر بهمن واوایل اسفند خواهد بود. )
  • خانم دکتر حاتمی عضو کمیته با اشاره به در نظر گرفتن سلیقه دانشجویان مخصوصا ورودی های جدید تهیه محتوا برای آنان را مورد تاکید قرار دادند .
  • با مجوز انتشار نشریه مبلمن با مدیر مسئولی وسردبیری آقای سجاد هرسچ ثانی به صاحب امتیازی انجمن مهندسی صنایع مبلمان موافقت شد .
  • با مجوز انتشار نشریه ECHO (به معنی انعکاس ) با مدیر مسئولی خانم نگین کریمی وسردبیری محمد عارف یزدان دوست به صاحب امتیازی انجمن زبان انگلیسی موافقت شد .
  • دکتر بهارلو، دبیر کمیته ناظر بر نشریات، بر ضرورت تهیه نشریات الکترونیکی محض و هم چنین دوره های دانش افزایی روزنامه نگاری و سواد رسانه ای را مورد تاکید کرد .
  • سعید جلیلی نماینده مدیر مسئولان حاضر درکمیته با اشاره به حضور وفعالیت مستمر درخبرگزاری دانشجو به روند جشنواره ومسابقات نشریات تشکل های دانشجویی وتفاوت ان با جشنواره تیتر وزارت علوم اشاره کردند.