نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت

بسمه تعالی

فتنه‌ها را باید با روشنگری خاموش کرد. هر جا روشنگری باشد، فتنه‌انگیز دستش کوتاه می شود.

“مقام معظم رهبری”

ملت ایران با الهام از هدایت الهی با خلق حماسه ماندگار ۹ دی ، با حضور به هنگام خود به همراه بصیرت انقلابی، بزرگترین ، پیچیده ترین و شکننده ترین فتنه تاریخ را در هم شکستند، نهم دی یکی از زیباترین روزهای تاریخ کشور عزیزمان است، حماسه ای که ملت بزرگ ایران اسلامی به صورت خود جوش خلق کردند ، هرگز از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد. بی‌شک تنها راه مقابله با فتنه‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا، آگاهی از جنگ ترکیبی و پیچیده دشمن و همچنین بصیرت و پیروی از فرامین مقام معظم رهبری، ایستادگی برآرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، ضمن گرامیداشت سالروز نهم دی ماه، “روز بصیرت و میثاق امت با ولایت” با تأکید بر پیروی از آرمان های مقدس بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند: « پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیب نرسد»، با تجدید پیمان با رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای «مدظله العالی» متعهد می گردد در راستای آرمان های انقلاب اسلامی و تحقق اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بویژه ترویج فرهنگ مقاومت و پاسداری از خون شهدا گام برداشته و اعتلا و پیشرفت عزت‌مندانه ایران اسلامی ، پیروزی جبهه مقاومت و آزادی خواهان جهان را از خداوند منان مسئلت می نماید.

ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه