نشست صمیمی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با رئیس پارک علم و فناوری بین المللی جمهوری اسلامی ایران، وابسته به سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از آقای دکتر یکرنگ نیا، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ ۱۱ مهرماه ۱۴۰۳، دکتر قربانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، ضمن بازدید از محل سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، پیرامون عقد تفاهم نامه ای برای انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک با دكتر عليرضا زراسوندي، رئیس پارک علم و فناوری بین المللی به گفتگو نشستند. در این نشست که به همت مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه آقای دکتر یکرنگ نیا برگزار شد تنی چند از مدیران دانشگاه نیز حضور داشتند. در ابتدای این جلسه، طرفین به معرفی ظرفیت واحدهای مربوطه و در ادامه پیرامون زمینه های همکاری مشترک دانشگاه و سازمان پرداخنتد. از جمله مواردی که مورد تاکید قرار گرفت، ایجاد بستر مناسب جهت انجام فرصت مطالعاتی ارتباط با صنعت، انجام پروژه های مشترک در راستای تقویت بنیه علمی و مهارتی دبیران هنرستانها، برگزاری کارگاه ها و دوره های مهارتی، همکاری در زمینه های فناوری های نوین، هوش مصنوعی و علوم شناختی، پیل سوختی و سلول های خورشیدی می باشند. به زودی اخبار کاملتر همراه با متن تفاهم نامه عملیاتی با آن سازمان به اطلاع همکاران خواهد رسید. لازم به ذکر است، سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در سال ۱۳۵۹ با تصویب شورای انقلاب اسلامی تاسیس گردید و از بدو پیدایش تا كنون ماموریت‌های مختلفی را در حوزه‌های گوناگون مرتبط با توسعه علوم و فناوری كشور برعهده داشته است. این سازمان از یك سو بنا بر ضرورت‌ها و نیازهای جامعه به عنوان نهادی پیشتاز عهده دار ایجاد، توسعه و یا انتقال فناوری‌های موردنیاز در رفع معضلات پیش روی كشور بوده و از سوی دیگر با طراحی فرایندها و ایجاد بسترهای مربوطه، متولی راهبری و هدایت محققین از ایده تا تولید بوده است. شایان ذكر است در هر دو مقوله توسعه فناوری و حمایت و راهبری پژوهشگران، بسیاری از طرح‌ها و فعالیت‌های سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران الهام بخش دیگر مراكز پژوهشی و دانشگاهی در این حوزه ها بوده و نقشی بنیادین در الگودهی و اشاعه اینگونه فعالیت‌ها به سایر مراكز علمی و پژوهشی ایفا نموده است.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر ۰۷۰۳۰۱۵۰۲