مهلت ثبت نام در آزمون زبان msrt تمدید شد

سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: مهلت ثبت نام در آزمون زبان  msrtاسفندماه که از ۲۳ بهمن آغاز شده بود تا ۲ اسفندماه تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، اداره کل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: دوره جدید آزمون msrt  در روزهای ۷ و ۸ اسفندماه برگزار می شود و داوطلبان می توانند از ۲۳  بهمن الی ۲ اسفندماه  با مراجعه به سامانه سجاد در این آزمون ثبت نام  کنند.
در اطلاعیه اداره کل بورس و اعزام دانشجویان آمده است: بدینوسیله به اطلاع می رساند: آزمون زبان msrt در روزهای پنج شنبه مورخ۹۹/۱۲/۰۷ (ویژه داوطلبان آقا ) وروز جمعه مورخ ۱۲/۰۸/ ۹۹(ویژه داوطلبان خانم ) برگزار می شود.

شروع ثبت نام  در این آزمون روز پنج شنبه مورخ ۹۹/۱۱/۲۳ ساعت ۷ صبح است و لغایت شنبه ۲ اسفندماه مورخ۹۹/۱۲/۰۲ ساعت ۱۸ ادامه دارد.
علاوه بر رعایت پروتکل های جاری بهداشتی مقابله با کرونا، نداشتن تست مثبت کرونا در دو هفته پیش از ثبت نام، از شرایط مهم برگزاری آزمون msrt  است.

منبع اصلی خبر

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی