مراسم پایان سال ۱۴۰۰ دانشکده علوم ورزشی

با حضور جناب آقای دکتر مجید کاشف رئیس دانشکده علوم ورزشی و معاونین، مدیران گروه های آموزشی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده علوم ورزشی مراسم پایانی سال ۱۴۰۰ در محل کتابخانه و کافه کتاب دانشکده علوم ورزشی برگزار شد. در این مراسم که همه همکاران در شرایط کرونایی بصورت حضوری شرکت کرده بودند ضمن دیدار و اظهار لطف و مهربانی، جلسه انس و الفت برگزار شد. در این جلسه دکتر مجید کاشف ضمن سپاسگزاری از همه همکاران اظهار امیدواری کردند که در سال جدید نیز اتحاد و همکاری و همفکری همه اساتید و کارکنان باعث رشد بیش از پیش دانشکده شود. در ادامه به عملکرد سال ۱۴۰۰ و موفقیت های چشمگیری که بدست آورده اند اشاره کردند و عنوان کردند که بدون همدلی و همکاری همه اساتید و کارکنان رسیدن به این موفقیت امکان پذیر نبوده است. در ضمن مراسم از تلاش های صادقانه سرکار خانم بقائیان که به سمت بازنشستگی نائل شده اند در طول دوره خدمتشان در دانشکده علوم ورزشی تقدیر شد در پایان هدایایی از طرف دانشکده به همه همکاران اعطاء شد و عکسی به رسم یاد بود با حضور اساتید و کارکنان دانشکده علوم ورزشی گرفته شد.