قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران با سرپرستی دکتر امیر حسین منظمی عضو هیات علمی دانشگاه در رقابت‌های مردان زیر ۲۰ سال آسیا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و  به نقل از فدراسیون والیبال جمهوری اسلامی ایران، بیست و دومین دوره رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان زیر ۲۰ سال آسیا از دوم تا نهم مردادماه در سورابایا اندونزی برگزار شد و با قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران به پایان رسید.

ملی‌پوشان والیبال کشورمان که بدون شکست به مقام قهرمانی این رقابت‌ها رسیدند و برای هشتمین بار در سکو نخست آسیا قرار گرفتند، با سرپرستی دکتر امیر حسین منظمی عضو هیات علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی پنج‌شنبه ۱۱ مرداد از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد تهران شدند.

عمران کوک‌جیلی، آرمین قلیچ نیازی، پویا آریا خواه، سیدمتین حسینی، آرین محمودی‌نژاد، مرتضی طباطبایی، شایان مهرابی، متین سقلی، ابوالفضل مهدیان، طاها بهبودنیا، مرتضی نریمانی و علی عشقی‌نور بازیکنان ایران در این رقابت‌ها بودند.

غلامرضا مومنی مقدم به عنوان سرمربی، امیرحسین منظمی به عنوان سرپرست، محمدحسین نجاتی، محمد منصوری و امین علی اکبری (مربیان)، حسین کردفیروزجائی (فیزیوتراپ)، سائد جدید الاسلام (آنالیزور)، مهدی حسن‌زاده (بدنساز) و محمود محمدی یزنی (ماسور) بازیکنان را در این مسابقات همراهی کردند.