قابل توجه پذيرفته‌شدگان مقطع دکتری ۱۴۰۳ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجایي

اطلاعیه شماره ۴

به اطلاع کلیه متقاضیان شرکت در آزمون ورودی دوره‌های دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۳ می‌رساند دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بر اساس شیوه‌نامه اجرائی آزمون ورودی دوره دکتری ۱۴۰۳ و بخشنامۀ نحوۀ انجام مصاحبه از معرفی‌شدگان و چگونگی اعلام نمرۀ مصاحبه و حدنصاب در آزمون ورودي دوره دكتري سازمان ملی سنجش و ارزیابی نظام آموزش کشور، از میان معرفی‌شدگان برای مهر ۱۴۰۳ در رشته و گرایش‌های مندرج در جدول پیوست بر اساس مصاحبه و امتیازات آموزشی- پژوهشی اقدام به پذیرش دانشجو می‌نماید. زمان مصاحبه از متقاضیان در جدول پیوست ارایه شده و کلیه مصاحبه‌ها به صورت حضوری برگزار خواهد شد. همچنین روز شنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۲۳ جهت مصاحبه از غایبین در نظر گرفته شده است.

متقاضیان می‌بایست به ازای شرکت در هر مصاحبه، مبلغ ۳۵۰۰۰۰۰ ریال را از طریق سامانه خرید خدمات اینترنتی به نشانی

و انتخاب مرکز “معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی” و خدمت “ثبت نام متقاضیان مصاحبه دکتری ۱۴۰۳” پرداخت نمایند و رسید آن را دانلود نمایند.

همچنین متقاضیان میتوانند این مبلغ را به شماره شبای

IR750100004001030503013631

به نام دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نزد بانک مرکزی با شناسه واریز

پرداخت نمایند.

برای شرکت در مصاحبه دوره‌ روزانه و شبانه یک رشته خاص، یکبار پرداخت کافی است. شرايط و ضوابط اختصاصي فرهنگيان رسمي – پيماني وزارت آموزش و پرورش آزمون ورودي تحصيلات تكميلي دوره دکتری سال ۱۴۰۳در آدرس وبگاه زیر قابل دسترس است.

www.sru.ac.ir/phd-1402

متقاضیان می‌بایست فرم‌های ضمیمه شده در این اطلاعیه را کامل و جهت ثبت‌نام جهت شرکت در مصاحبه، حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۰۹ از طریق آدرس وبگاه زیر اقدام نمایند. شایان ذکر است پس از تاریخ اعلام شده، وبگاه ثبت‌نام بسته خواهد شد.

www.sru.ac.ir/phd-1403

بارگذاری فرم موافقت با ادامه تحصيل كاركنان از اداره آموزش و پرورش محل خدمت و حکم کارگزینی برای متقاضیان اجباری است.

فرم شماره ۱

فرم شماره ۲

فرم شماره ۳

فرم شماره ۴

فرم شماره ۵            فرم شماره ۶

چک لیست

اعلام زمان بندی مصاحبه پذیرفته شدگان اولیه دکترا

اطلاعیه شماره ۳

قابل توجه معرفی شدگان جهت انجام مصاحبه دکتری سال ۱۴۰۳

زمان مصاحبه پذیرفته شدگان به هیچ عنوان اطلاعیه سازمان سنجش نیست بلکه زمان دقیق از سوی دانشگاه متعاقبا اعلام می‌شود

شهریه مصوب هیات امنای دانشگاه برای سال ۱۴۰۳

اطلاعیه شماره ۲

قابل توجه معرفی شدگان جهت انجام مصاحبه دکتری سال ۱۴۰۳

درخواست صدور موافقت با ادامه تحصیل در مقطع دکتری

از سوی ادارات کل آموزش و پرورش محل خدمت

اطلاعیه شماره ۱

ضمن عرض تبريك به مناسبت پذیرش اولیه شما عزيزان به دانشگاه تربيت­ دبير شهيد رجایي، به اطلاع می‌رساند زمان­‌بندي و نحوه انجام مصاحبه به زودی و طی اطلاعیه‌های بعدی، از طریق همین صفحه به اطلاع خواهد رسید.

لطفا از تماس تلفنی با واحدهای مختلف دانشگاه جدا پرهیز فرمایید.